Over de wael

Over De Wael

Dagbesteding De Wael is een kleinschalig opgezette dagbesteding waarbij de groepsgrootte op maximaal 7 bezoekers wordt gehouden, hierdoor kan de nadruk vooral worden gericht op aandacht en welzijn voor de gasten.

Dit is de visie van Wies Haaring Kroondijk, samen met haar man Peter initiatiefneemster van deze particuliere dagbesteding, en zij kan het weten !! Al meer dan 35 jaar heeft Wies ervaring in de verzorging en begeleiding van ouderen en dementerende mensen en heeft zij de ontwikkelingen in de zorg met lede ogen aangezien.

Papierwerk, regeltjes en voorschriften gaan nu boven de zorg en aandacht die ouderen of eenzame mensen juist zo nodig hebben, en dat moet anders aldus Wies.

Reden voor haar om daar iets aan te doen en daarom heeft zij Dagbesteding De Wael opgezet alwaar de gasten op een ontspannen manier kunnen doen waar ze nu eigenlijk zelf zin in hebben, of dat nu deelname aan een spel is, planten en groenten kweken en verzorgen of gewoon lekker niets doen en in een heerlijke stoel naar het vuur in de allesbrander gaan zitten kijken, de gast moet zich vooral “thuis” voelen.

Meer weten over Dagbesteding De Wael ????? Kijk gerust verder op onze site of neem contact op met Wies, zij zal u van harte in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden vertellen.